Luisterkind afstemming

Een Luisterkind afstemming is voor iedereen, voor volwassenen en voor je kind. In een Luisterkind afstemming maak ik contact met jou op zielniveau, van hart tot hart. Dit gebeurd op afstand en je hoeft er nergens voor naar toe of er tijd voor vrij te maken. 

In deze afstemming, die in de energie plaatsvindt, heeft jouw ziel volledig de ruimte om jouw eigen vragen te beantwoorden en naar voren te laten komen wat voor jou op dat moment belangrijk is. Je hebt namelijk zelf alle antwoorden in je, jij bent het die in de afstemming aan het woord is en die bepaald wat er nodig is. Er komen soms ook dingen naar voren waar je geen vraag over hebt gestelt, maar die jouw ziel nu wel belangrijk vindt om te vermelden. Ik ben degene die luistert en hier een verslag van maakt die ik jou vervolgens via de mail toestuur.  

In de afstemming kan naar voren komen waar jouw pijn of obstakels liggen en komen er ook hand vaten hoe je daar mee om kunt gaan, zodat je er direct zelf mee aan de slag kunt. Jouw ware zelf en energie komt naar voren in een afstemming, dit alleen al zo te lezen kan zoveel opluchting geven en een prachtige herkenning. Ook kan het zijn dat we terug gaan naar een vorig leven of dat het nodig is om een ongewenste entiteit of aura lifter weg te halen. Het moment zelf wijst precies uit wat er nodig is en jij bent het in de afstemming die dit aangeeft. 

Ook kun je een afstemming voor je eigen kind aanvragen. Vanaf 10 jaar dient jouw kind zelf toestemming hiervoor geven.

Voel je dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit, of dat hij/zij gedrag vertoont waar je geen raad mee weet? Dan kan een luisterkind afstemming zeker een hulp zijn om beter te begrijpen wat er in je kindje leeft en hoe zij/hij de wereld ervaart. Het kind kan in de afstemming ook zelf aangeven wat het wil en met oplossingen komen. Soms is er ook verandering bij de ouders nodig waardoor het kind vanzelf beter gaat. De afstemming wijst zelf uit wat er nodig is. 

Kosten voor een Luisterkind afstemming: €50,-

Wil je een aanvraag doen voor een Luisterkind afstemming of meer informatie, dan kun je mij bellen of mailen:

Anique de Wit

stralenderoos@gmail.com

06-40122912

Welkom!