Luisterkind afstemming

Luisterkind afstemming voor volwassenen en voor kinderen.


Wat is een Luisterkind afstemming:

Een Luisterkind afstemming is voor iedereen, voor volwassenen en voor je kind. In een Luisterkind afstemming maak ik contact met jou op zielniveau, van hart tot hart. Dit gebeurd op afstand en je hoeft er nergens voor naar toe of er tijd voor vrij te maken. Ik stuur jou vervolgens via de mail het verslag toe van deze afstemming.

In deze afstemming, die in de energie plaatsvindt, heeft jouw ziel volledig de ruimte om jouw eigen vragen te beantwoorden en naar voren te laten komen wat voor jou op dat moment belangrijk is. Je hebt namelijk zelf alle antwoorden in je, jij bent het die in de afstemming aan het woord is en die bepaald wat er nodig is. Er komen soms ook dingen naar voren waar je geen vraag over hebt gesteld, maar die jouw ziel nu wel belangrijk vindt om te vermelden. Ik ben degene die luistert, vragen stelt en hier een verslag van maakt die ik jou vervolgens via de mail toestuur.  

In de afstemming kan naar voren komen waar jouw pijn of obstakels liggen en komen er ook hand vaten hoe je daar mee om kunt gaan, zodat je er direct zelf mee aan de slag kunt. Jouw ware zelf en energie komt naar voren in een afstemming, dit alleen al zo te lezen kan zoveel opluchting bij je geven en een prachtige herkenning. Ook kan het zijn dat we terug gaan naar een vorig leven of dat het nodig is om een ongewenste entiteit of aura lifter weg te halen. Het moment zelf wijst precies uit wat er nodig is en jouw ziel is het in de afstemming die dit aangeeft. 

Nogmaals: jij hoeft hier zelf niks voor te doen, het vindt allemaal plaats in de energie. Je hoeft er niet voor thuis te blijven of er bewust mee bezig te zijn.

Er komen alleen antwoorden die jouw ziel wilt delen met jou, antwoorden die niet relevant zijn of die je op dit moment niet wilt delen, zullen niet vertelt worden. 

 

Luisterkind afstemming voor je kind:

Je kunt een afstemming voor je eigen kind aanvragen. Vanaf 10 jaar dient jouw kind zelf toestemming hiervoor geven.

Voel je dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit, of dat hij/zij gedrag vertoont waar je geen raad mee weet? Dan kan een luisterkind afstemming zeker een hulp zijn om beter te begrijpen wat er in je kindje leeft en hoe zij/hij de wereld ervaart. Het kind kan in de afstemming ook zelf aangeven wat het wil en met oplossingen komen. Soms is er ook verandering bij de ouders nodig waardoor het kind vanzelf beter gaat. De afstemming wijst zelf uit wat er nodig is. 

Wat wordt er wel en niet meegenomen in een Luisterkind afstemming:

In een Luisterkind afstemming komen jouw ware gevoelens naar voren en is het de ziel die spreekt. Ik begeleid dit gesprek met je ziel in de energie en maak hier een verslag van die ik je toestuur.

Het kan soms confronterend zijn om te lezen wat je ziel te vertellen heeft (of de ziel van je kind). Soms ben je je nog niet bewust van dingen die je ziel wel al weet en voelt. Hou hier rekening mee en laat het rustig bezinken, wellicht heeft het tijd nodig. 

In een afstemming wordt er geen toekomst voorspelt, wel kan jouw ziel uitdrukken hoe het zich nu voelt over bepaalde toekomst beelden, waar jij vragen over hebt.

Er worden geen medische onderwerpen behandeld, raadpleeg altijd een arts of specialist hiervoor. Wel kunnen we kijken of hiernaast nog informatie is op energetisch of emotioneel vlak. Nooit worden er diagnoses gesteld of bevestigingen gegeven op medisch vlak. 

Er wordt niet afgestemd op iemand anders dan jezelf of je eigen kind onder de 10 jaar, vanaf 10 jaar is er toestemming nodig van het kind. 
Vragen over wat iemand anders voelt in jouw eigen afstemming, zijn niet van toepassing. Ik werk alleen met toestemming en met jouw ziel en alles wat jouw ziel wil vertellen.

 

Kosten voor een Luisterkind afstemming: €65,-

Wil je een aanvraag doen voor een Luisterkind afstemming of meer informatie, dan kun je mij bellen of mailen:

Anique de Wit

stralenderoos@gmail.com

06-40122912

Welkom!